Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ευχές























               ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011


.........εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους φίλους bloger's ,όσους με "επισκέπτονται",όσους "επισκέπτομαι " και σε όσους δέν έχω "γνωριστεί " ακόμη.


                      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Αντε να δούμε που θα βγεί

Χθές με καλό καιρό για αυτή την εποχή επισκέφθηκα τα μελίσσια μου στην Σαρωνίδα.
Ε.. μέρες που είναι ,να τα κεράσω μελομακάρονο,κουραμπιέ,από 2 κιλά βανίλια και να τα σκεπάσω με τα κουβερτάκια τους γιατί μάλλον μπαίνουμε πιά στον χειμώνα.
Η χρονιά αυτή είταν "περίεργη' σε όλα,δέν μπορούσε να είναι διαφορετική στα μελίσσια!!!
Η κίνηση για τέτοια εποχή πολύ μεγάλη και  πολλές γύρες έμπαιναν στην κυψέλη.
Ο ζεστός καιρός  ξεγέλασε  πολλά λουλουδάκια και άνθισαν πρόωρα. και αυτές "άρπαξαν" την ευκαιρία.
Εντύπωση μεγάλη μου έκανε ο μεγάλος αριθμός κηφήνων που πηγαινοερχόταν σάν να είναι αρχή άνοιξης.
Απο την μία είναι καλό που κρατάει έτσι ο καιρός αλλά από την άλλη υπάρχει κίνδυνος το απότομο κρύο
να κάνει ζημιά στον γόνο άν το μελίσσι δέν μπορέσει να τον ζεστάνει.
Μήπως έπρεπε να τους βάλω και κανένα τσιπουράκι??

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Η δύναμη των blog's

Γιατί όλοι οι πουλημένοι κονδυλοφόροι  των ΜΜΕ "έκαναν την πάπια ?"

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/12/blog-post_8275.html#ixzz197L2YApa

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Απο την καρδιά μου


















Καλά Χριστούγεννα
Ευτυχισμένος ο  καινούργιος Χρόνος
Θάρρος για το αύριο
Υπομονή και Ελπίδα   

Ευχομαι σε όλους τους φίλους  για το 2011    

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Το λάδι της απεργίας.!!!

Αυτόν τον καιρό  στα χωριά μας αλλος λίγο ,άλλος πολύ ,μαζεύουμε το ευλογημένο λαδάκι
Αυτόν ακριβώς τον καιρό άν ανατρέξετε στην μνήμη σας  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην πατρίδα μας  γίνονται οι μεγαλύτερες  "απεργιακές κινητοποιήσεις".
(σε κάθε μία  υπάρχουν και "Θεσμικά αιτήματα" )
Πάντα όμως με παραξένευε  το πώς δέν γίνεται απεργία ας πούμε Δευτέρα  μέχρι Τρίτη η Τετάρτη,η πώς δέν γίνεται Σάββατο που οι εργαζόμενοι ελεύθεροι οι ποιό πολλοί  μπορούν να κάνουν την πορεία τους και να την ευχαριστηθούν !!.
Μιλάω βέβαια για εργαζόμενους στο δημόσιο γιατί οι αγρότες και όλοι οι άλλοι  κάνουν απεργίες όταν "δέν πάει παρακάτω" και όχι με ημερομηνία στην ατζέντα.
Κάποτε ρώτησα έναν συνδικαλιστή της ΔΕΗ γιατί όλο αυτό το μπαράζ στο τέλος του χρόνου και μου απάντησε  "γιατί κάθε συνδικαλιστής ,για να είναι εντάξει με τους εργαζόμενους που εκπρωσωπεί πρέπει να κάνει τουλάχιστον 3 κινητοποιήσεις τον χρόνο "
Στην δεύτερη ερώτηση "γιατί δέν γίνονται ας πούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο  όλες ? "........δέν πήρα απάντηση !!!.
Κοιτάξτε τα χωριά μας
Ζωντανεύουν και ζούν  ορισμένες φορές τον χρόνο.
Το Πάσχα,τον Αύγουστο,σε εκλογές και στις ελιές!!!!!
Αν προσέξετε όμως καλά,η σύνθεση του κόσμου που έρχετε,ενώ στίς τρείς πρώτες "ευκαιρίες" είναι 
όλων των κλάδων (εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημοσίου τομέα,συνταξιούχοι κλπ) ,στις ελιές εμφανίζονται στην κυριολεξία ΜΟΝΟ δημόσιοι υπάλληλοι (εκτός βέβαια από τους κατ'επάγγελμα αγρότες)
Τίς σκέψεις αυτές τίς κάνω με απόλυτο σεβασμό σε ΚΑΘΕ εργαζόμενο.
Αν είναι λίγο δυσάρεστες ,δέν το κάνω για τους εργαζόμενους στο δημόσιο αλλά για τους συνδικαλιστάδες που για την μετέπειτα αναρρήχησή τους "στα μεγάλα σαλόνια" εξευτελίζουν τον θεσμό του συνδικαλισμού  και εκθέτουν αυτούς που τούς εξέλεξαν ,κάνουν "μπάχαλο" τις πόλεις και "σκοτώνουν" επαγγελματίες και εμπόρους που περιμένουν αυτές τις μέρες να βγάλουν τα σπασμένα.
Οταν πρέπει ,να κάνεις απεργίες και διαδηλώσεις , ότι καιρός να είναι.
Να "στήνεις" απεργία για τις ελιές ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αληταριό και σαπίλα

Μήπως το ALTER προωθεί την παιδεραστία;

Κάτω τα χέρια από τα παιδία!


‘Ελεεεοοοος γουρούνια, και να με συγχωρέσουν τα συμπαθή τετράποδα.

Δείτε και ανατριχιάστε  εδω

http://www.ramnousia.com/

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ

Ο φίλος και συνάδελφος Παναγιώτης είχε την καταπληκτική ιδέα της δημιουργίας ενός Blog πολύ χρήσιμου.
Διαβάστε και βοηθείστε στην εξάλλειψη του αισχρού φαινομένου ,της κλοπής.
http://klemmenikipseli.blogspot.com/2010/12/blog-post.html#comments

Παναγιώτη  συγχαρητήρια

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Εισαγώμενο μέλι

Στο blog  "Mark's bees"  ο πρώην σερίφης Μάρκος γράφει κάποιους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράζουμε τοπικά προϊόντα ,όπως μέλι κλπ.
Οι λόγοι που αναφέρει είναι ότι το μέλι εισάγεται από χώρες που χρησιμοποιούν φάρμακα από τα πιό επικίνδυνα για την υγεία.Εκεί η ποιότητα δέν λέει τίποτα.Μόνο το κέρδος.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και γιαυτό το συζητάω είναι που βάζει μία παράμετρο διαφορετική.
24.000.000 $ ,όσο είναι το ποσόν εισαγωγής μελιού,κάνουν "φτερά" από τις τσέπες τους και πάνε να αναπαυθούν σε τσέπες Κινέζων,Αργεντινών και Βουλγάρων.
Να έλθουμε τώρα στα δικά μας.
Αν συγκεντρώσουμε τα ποσά που "διώχνουμε",αγοράζοντας εισαγόμενο μέλι,Ολλανδικά τυριά (λές και δέν έχουμε εξαιρετικά δικά μας),γάλα,ποτά και ένα σωρό άλλα ,τότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Ελληνες παραγωγοί αργοπεθαίνουν.
Θα καταλάβουμε τί σημαίνει "απελευθέρωση" της αγοράς.
Σε λίγο θα χαθεί και ο φούρναρης ,αφού τα Σούπερ Μάρκετ πουλάνε ψωμί κατεψυγμένο από την Κίνα,όπως χάθηκε και ο μπακάλης όταν "φύτρωσαν" οι πολυεθνικοί κολοσσοί.
Για όσους από εμάς έχουμε την μελισσοκομία σαν χόμπυ,πάρεργο η θεραπεία της τρέλας μας ίσως δέν μας πονάει πολύ.
Για τα νέα παιδιά όμως που επενδύουν σε αυτήν και ελπίζουν είναι καταστροφικό, να επιτρέπεις εισαγωγή όταν η τοπική παραγωγή σε καλύπτει .
Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί να έχουμε το νού μας μη  ακούσουμε κάποιο πρωί ότι τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των μελισσών πουλήθηκαν σε κάποιον ξένο επενδυτή !!!! 

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γελάτε ....γιατί χανόμαστε !!!

Άκυρα τα Χριστούγεννα για φέτος στην Eλλάδα μας !
Η γέννηση ματαιώνεται!

Ο...Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση,
η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος,
η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού,
οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών
και οι 3 Μάγοι φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες..!

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Παιδί λουλούδι!!!!!!!!

Μάνα και πατέρα,
Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Σάμο για να σπουδάσω και σας ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας..
Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ καθίστε κάπου.
Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ... κρανιακό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου όταν έπιασε φωτιά το κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, έχουν σχεδόν περάσει. Πέρασα ένα μήνα στο νοσοκομείο, μπορώ να δω σχεδόν καλά και κάνω μόλις δύο μικροεπεμβάσεις την ημέρα.
Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος με είδε ένας από το γειτονικό κτίριο που ειδοποίησε την πυροσβεστική και το νοσοκομείο. Με επισκέφτηκε και στο νοσοκομείο και εφόσον δεν είχα που να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του. Είναι ένα ισόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο μέρος. Είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου.
Ναι, αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος. Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του δώσετε την ίδια αγάπη όπως με μένα όταν ήμουν παιδί. Ο λόγος που καθυστερούμε το γάμο είναι που το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει. Προσπαθώ κι εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις.
Ξέρω ότι θα τον καλοδεχτείτε στην οικογένεια μας με ανοιχτές αγκάλες. Είναι ευγενικός και αν και δεν είναι πολύ μορφωμένος και φιλόδοξος. Παρόλο που δεν έχει το ίδιο χρώμα με μας, ούτε την ίδια θρησκεία, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητά σας και η ηθική σας καλλιέργεια δε θα σας κάνει να μη δεχτείτε που το χρώμα του δέρματός του είναι λιγάκι πιο σκούρο. Είμαι σίγουρος ότι θα τον αγαπήσετε όσο εγώ. Η οικογένεια του είναι πολύ πλούσια. ‘Όπως έμαθα ο πατέρας του είναι ένας πολύ σημαντικός λαθρέμπορος όπλων στο χωριό της Αφρικής απ’ όπου προέρχεται.
Τώρα που σας είπα τα νέα, πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων, δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανένα μαύρο, δεν πρόκειται να παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα να το δείτε αυτό από τη σωστή οπτική γωνία και να του δώσετε την δέουσα σημασία.
Ο γιος σας.