Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

...και εμείς πίνουμε Cola



Ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη χημειοθεραπεία. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προκαλεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από μία εκ των μεγαλυτέρων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο ύστερα από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών οι οποίες ξεκίνησαν από το 1970.

Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι ο χυμός του «θαυματουργού» λεμονιού καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, μεταξύ αυτών και του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος…

Τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 φορές καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από ό,τι το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με το χυμό του λεμονιού καταστρέφονται μόνο τα καρκινογόνα κύτταρα ενώ δεν υπάρχει καμία επίδραση στα υγιή.

Η πληροφορία αυτή κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστημών Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.

5 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Καλε μου εορταζοντα φιλε για σου!
Να και μια καλη ειδηση,απορω πως επετρεψαν οι φαρμακοβιομηχανοι να κυκλοφορισει τετοιο πραγμα???

Η μητερα μου ειχε ενα μικρο περιστατικο,δερματος,κατω απο το ματι.Στον Αγιο Σάββα της ειχαν πει οτι χρειαζεται επεμβαση και πιθανον ακτινοβολια,εκεινη με το λεμονι το ξεκανε,οταν ξαναπηγε στο αντικαρκινικο την ρωτησαν σε ποιο νοσοκομειο εξω πηγε???
Εκεινη τους ειπε εαν σας πω θα με περασετε για τρελη,οποτε δεν σας λεω...

Ο συγχωρεμενος ο πατερας μου,ηταν στην ερευνα του καρκινου,στον Αγιο Σαββα και στο Αγια Σοφια,το 1968 της ειχε πει για το λεμονι,εγω ομολογω οτι τωρα το πιστευω!!!

IxNiLaTiS είπε...

Φοβερό !

explore.bees είπε...

Καλησπέρα Φώτη

Όταν οι αρχαίοι έπιναν λεμόνι και όχι μόνο , δεν υπήρχαν ούτε τηλεοράσεις ούτε ράδια αλλά ούτε και φαρμακοβιομηχανίες .

Τότε υπήρχε μέν ο καρκίνος αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό .

Ο σύγχρονος τρόπος σκέψης , κίνησης και κατανάλωσης έχουν εκτοξεύσει τους καρκίνους αλλά και τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών .

Τυχαίο !!!! δεν νομίζω …

Υπάρχουν και άλλα πολλά φυτικά προϊόντα που βοηθούν στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων και ένα από αυτά το έχουμε εμείς οι αγαπητικοί της μέλισσας στα χέρια μας .

Τι είναι ????

Να είσαι καλά
Χρήστος Μαραγκός

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Ευάγγελε καμμιά φορά τους ξεφεύγει κάτι και μετά δεν μπορούν να το "μαζέψουν"

Χρήστο πές το.
Νατο πάρει το ποτάμι που λένε.
Πιό είναι ??

Πάνο
Κάποιος φίλος μεγαλύτερος από εμένα σε χρόνο ανύποπτο μου έλεγε ότι οι Γερμανοι του έλεγαν " έχετε το ευλογημένο λεμόνι και το πορτοκάλι και δέν ξέρετε να το εκτιμήσετε " .
(βέβαια μετά το ξέχασαν για να μας πουλάνε φάρμακα )

trikalinos-Trikala Greece είπε...

Και όχι μόνο για τον καρκίνο.Και για την αρτηριακή πίεση κλπ
Και πα παιδιά μας έμαθαν την κόλα