Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μία από τα ίδια.

Ξεκινώντας  να γράψω αυτές τις σκέψεις θέλω να ξεκαθαρίσω ότι Δέν Είμαι Ούτε θα Γίνω μέλος της Χρυσής Αυγής (εξ'άλλου δεν το επιτρέπει και η ηλικία μου),θέλω όμως να θυμηθούμε κάτι.
Κάποτε η πληροφόρηση είταν ότι αριστερός είναι ένα «πράμα» που μοιάζει με άνθρωπο,έχει τρία πόδια,τέσσερα κεφάλια και άν ποτέ επικρατήσει στην Ελλάδα θα μας πάρει τα σπίτια,θα ατιμάσει τίς γυναίκες μας και θα πάρει τα παιδιά αιχμάλωτα στην Ρωσσία.
Αηδίες.
Ομως το σενάριο έπαιξε,πολύς κόσμος «μάσησε»,οι αριστεροί είταν εκτός νόμου και ούτε σκέψη για παρουσία στην Βουλή.
Ο χρόνος έβαλε όμως  τα πράγματα στην θέση τους.
Σήμερα ο αριστερός είναι ο φίλος της διπλανής πόρτας.
Ισότιμα έχει την παρουσία του ,όπως εξ΄αλλου έπρεπε και παίζει τον ρόλο που του ανήκει.
Κάπου εκεί τα πράματα άλλαξαν .
Αυτοί που τον κατηγορούσαν είναι οι (μπίπ,μπίπ,μπίπ).
Και αυτό κάπως άλλαξε και οι πρώην καλοί προσπαθησαν και βγήκαν από «το χρονοντούλαπο της ισορίας» που τούς έβαλε «ο λαός».
Αλλη αηδία.
Κατα τα άλλα ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Οι μέν (εκατομμύρια λαού) είναι με τέσσερα κεφάλια και οι δέ (εκατομμύρια λαού) είναι στο χρονοντούλαπο................
Αυτά για να μή ξεχνάμε.
Σήμερα είμαστε μπροστά σε κάτι ίδιο.
Γελοίοι πολιτικοί και λαμόγια δημοσιογράφοι αποφασίστε:
-  ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ;;;;;;;
Αν έχουμε ,πώς σήμερα 500.000 λαού που ψηφίζει το κόμμα που αποφάσισε είναι φασίστες και αυτοί που έστειλαν στην βουλή  είναι τέρατα;.
Ποιός είναι αυτός που κρίνει 500.000 λαό;
Ποιά χρυσοκουρούνα κρατώντας ένα μικρόφωνο και μή ξέροντας τίποτα άλλο από ανόητη φλυαρία «ακουμπάει» ένα θέμα τόσο μεγάλο ;
Ποιός έδωσε χώρο ύπαρξης σε αυτούς;
Εγώ;
Αυτή την στιγμή είναι μία πραγματικότητα,ο χρόνος όπως έκανε πάντα θα δείξει αν πρέπει να μείνουν η να εξαφανιστούν (εδώ χάθηκαν άλα και άλλα κόμματα) και όλα τα άλλα είναι τρίχες για να κάνουν κάποιοι τους σπουδαίους και κάποιοι άλλοι να έχουν «εκπομπή πιασιάρικη».



6 σχόλια:

explore.bees είπε...

Φώτη καλημέρα .

Πολύ ωραίο άρθρο ανέβασες ,,το οποίο όμως θέλει πολύ συζήτηση ,για να γίνει κατανοητό κυρίως από τους ανθρώπους που κάθονται μπροστά στην τηλεόραση και βλέπουν και ακούν αποχαυνωμένοι τους κατά τα άλλα δημοκρατικούς ή φιλελεύθερους δημοσιογράφους .

Η τηλεόραση δικαίως ονομάσθηκε χαζοκούτι ,,γιατί για να δώσουμε και κάποιο μικρό ποσοστό σωστών προγραμμάτων τα περισσότερα που προβάλει απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν βάζουν αυτό που έχουν μέσα στο κεφάλι να λειτουργήσει .
Απευθύνεται σε χαζούς .

Δεν αναρωτήθηκε κανείς !!!!! από αυτούς που μασούν την πολύμασημένη τσίχλα ότι το ποιο μεγάλο παράδειγμα αντίδρασης για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική τα τελευταία 30 χρόνια το έδωσε το Δίστομο ?????ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή .
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???????????????

Δηλαδή ο ψηφοφόρος που αγανάκτησε από τις υποσχέσεις των δυο μεγάλων κομμάτων τόσα χρόνια και ψήφησε την χρυσή αυγή από καθαρή αντίδραση ως προς αυτά ,,πρέπει να χαρακτηριστεί οπωσδήποτε φασίστας ή όπως τώρα διατυμπανίζουν νεοναζιστής και φιλοχιτλερικός ??

Για ακόμα μία φορά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τα δουλικά .
Όμως πλέον η γνώση έχει αρχίσει και μοιράζεται και ο καθένας μπορεί να την έχει .
Ούτε στον μεσαίωνα είμαστε,, ούτε σκλάβοι της Γερμανίας ή όποιων άλλων κρύβονται από πίσω θα γίνουμε .
Δεν θα τους περάσει ,έκαναν το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσαν να κάνουν .
Προσπάθησαν να εξωθήσουν τον Έλληνα στην εξαθλίωση .

Δεν θα το πετύχουν ποτέ γιατί ο Έλληνας δεν είναι σαν τους άλλους λαούς .
Ο Έλληνας ήταν και θα παραμείνει πολεμιστής .
(Η ιστορία το έχει αποδείξει άπειρες φορές )

Χρήστος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φιλό-ναζιστικό κόμμα τα Αυγά?
ΝΑΙ

Όποιος λοιπόν υποστήριξε με την ψήφο του αυτό το κόμμα ή φιλοναζιστής είναι ή δέν είναι ενημερωμένος.
Τα μελισσάκια πώς πάνε?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεταξάς τι ήταν και γιατί είπα το όχι στους Ιταλούς φασίστες;;;

Τι είναι το φιλό-ναζιστικό κόμμα;;;

Είμαι ένας απλός μελισσοκόμος, πολύ ενημερωμένος, αγανακτισμένος και ένας απο τους 500.000 Ελληνες που έδωσε ψήφο στα Αυγά... και με αυτά τα χαζά που διαβάζω και ακούω μετά τις εκλογές ξανά Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω. Γιατί νιώθω πολύ Έλληνας και ντρέπομαι που τόσα χρόνια είμουνα κορόιδο και υποστήριζα τα κόμματα που θα μας πάνε στην ευημερία!!!

Φίλε 9 Μαΐου 2012 7:18 μ.μ. εσύ που θεωρείς τον ευατό σου δημοκράτη γιατί φοβάσε να πεις την άποψη σου επώνυμα;;; Για να σε προλάβω εγώ μετά από τόσα χρόνια διαπίστωσα ότι η δημοκρατία μας ήταν τελικά κόλπο να μας χαντακόσουν οι μάγκες πολιτικοί, και ήταν σοφοί οι πρόγονοι μας που γράφανε ότι η δημπκρατία είναι ‘‘κατάντια‘‘... φοβάμε να γράψω επώνυμα!

Περί Πραγματικής Ελληνικής Δημοκρατίας:

http://www.arthra.net/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83

Κανάρης Τσίγκανος είπε...

Φώτη χαίρε.
Η δημοκρατία είναι ένα σύστημα με πολλά ελαττώματα, με αδυναμίες, με αδικίες καμιά φορά, αλλά είναι κατά την γνώμη μου, ότι καλύτερο έχουμε. Έχει όμως ένα προαπαιτούμενο. Την ΠΑΙΔΕΙΑ. Χωρίς αυτήν, πολύ εύκολα κάποιος χειραγωγεί τον λαό, τον εξαγοράζει, τον εκμαυλίζει.
Έχει δηλαδή και ο λαός την ευθύνη του.
Κατά τα άλλα, μπορεί οι αριστεροί να μην είναι τα τέρατα που περιγράφεις (και φυσικά δεν είναι-απορώ ποιός θα μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο), οι χρυσαυγίτες όμως είναι πολύ χειρότεροι από όσο θα μπορούσες να φανταστείς.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Φίλε Κανάρη δέν παίρνω το μέρος κανενός,απλά λέω ότι αφού το σύνταγμα το επιτρέπει να υπάρχουν πρέπει να το δεχτούμε σαν δεδομένο.
Ο λόγος που γιγαντώθηκαν έχει να κάνει με ενέργειες,λάθη,παραλείψεις των πολιτικών.Ετσι δόθηκε χώρος ύπαρξης
Ο λαός που τους ψήφισε δέν έχει καμία ευθύνη.Αυτούς επέλεξε.
Αφού λοιπόν υπάρχουν νομότυπα πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με όλους τους άλλους.
Οντως η δημοκρατία έχει και λάθη.
Είναι όμως το καλύτερο πολίτευμα.
Πρέπει να το σεβαστούμε

Μανωλακος Ιωαννης είπε...

Η Χρυση Αυγη ειναι νεοναζιστικο-φιλοχουντικο-φασιστικο κομμα. Αυτα πρεσβευουν και ετσι χαρακτηριζονται. Ειναι σαν να αναρωτιομαστε αν ειναι κομμουνιστικο κομμα το ΚΚΕ...Τωρα αν καποιος θεωρει το φασισμο-χουντα-ναζισμο "καλο" δικαιωμα του. Το να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ωστωσο ειναι θρασυδειλο και δειχνει ακριβως οτι υπαρχει συμφερον απο πισω... Επιπλεον με μια απλη ερευνα στο διαδικτυο θα δεις οτι στις ομιλιες του ο προεδρος ειναι ξεκαθαρος οσον αφορα τις ιδεολογικες του καταβολες(σσ. μην ψαχνεις τις "προεκλογικες" πηγαινε λιγο πιο πισω...) Οσο για το Μεταξα... απλα εκανε οτι ηθελε ο λαος και ο στρατος στην παρουσα φαση, αλλιως θα εχανε τα τελευταια του ερεισματα στην ελληνικη κοινωνια του τοτε. Ψαξε να δεις τι ηθελε τοτε η "βασιλικη οικογενεια" που τοσο αγαπουσε ο Μεταξας.