Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ετσι δεν είναι ?

Η μελισσοκομία όπως και να την δει κανείς,σαν επάγγελμα η σαν χόμπυ πέρα από τις χαρές που σου δείνει (πολλές φορές και λύπες) έχει σαν συστατικό τις και μοναξιά.

Μόνος σχεδόν πάντα με τα μελισσάκια σου ,με το ραδιοφωνάκι σου να λέει τα δικά του ,το πολύ πολύ και κάποιος να σε παρακολουθεί από μακρυά φοβούμενος κανένα τσίμπημα και τα μελίσσια σου που δεν σε ‘γνωρίζουν’ ούτε θα σε ‘γνωρίσουν’ ποτέ.

Σε αντιστάθμισμα αυτής της κατάστασης φιάχνουμε blogs αλλά και αυτά δεν σου γεμίζουν την ανάγκη να επικοινωνήσεις όπως το θέλεις ,όσο θέλεις και όποτε θέλεις.

Ο κάθε ένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες,άλλες ώρες ελεύθερες από τις υποχρεώσεις του και έτσι μία από τα ίδια.

Η ‘δίψα’ όμως να μάθεις ,να διαβάσεις τι έχει κάποιος να πεί και τι καινούργιο μπαίνει στο ‘παιχνίδι’ σε κάνει τις ελεύθερες ώρες να μπαίνεις από το ένα στο άλλο blog ,να ψάχνεις καινούργιες και παλιές αναρτήσεις,να κάνεις που και πού κάποιο σχόλιο και πάλι από την αρχή.

Εχουμε λοιπον προσθέσει και κάποιους μετρητές για να βλέπουμε πόσοι ,από πού και πότε μας ‘επισκέφθηκαν’.Και δεν είναι λίγοι

Μετά από νέα ανάρτηση πάνω από 100 φίλοι Ελληνες και ξένοι επί 2 τουλάχιστον ημέρες μπαίνουν και βγαίνουν στην σελίδα σου για να διαβάσουν.

Ποιοι είναι όμως ?

Εδώ πάλι έχει φροντίσει η τεχνολογία

Ο μετρητής STATCOUNTER μέσω του link View my stats μας βάζει στην σελίδα του και βλέπουμε ποιος ,πότε και ποσες φορές μας επισκεφθηκε.

Χαίρεσαι όταν βλέπεις ότι εκτός από τους ‘μάχημους’ μπλοκάδες και άλλοι που για δικούς τους λόγους έχουν αναστείλει την ενεργό δράση στα blogs κάθε βράδυ είναι παρόντες ανελιπώς.

Ολους αυτούς τους οποίους βλέπω κάθε μέρα με χαρά να με επισκέπτονται τους ευχαριστώ γιατί με αυτόν τον τρόπο μου κάνουν ‘παρέα’ τις λίγες ελεύθερες ώρες που ξεκουράζομαι .

4 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φώτη
υπάρχει και το google analytics που δείχνει ακριβώς από ποιές πόλεις και κράτη μπάινουν οι αναγνώστες.
Επίσης πόσο κάθονται τι διαβάζουν και άλλα πολλά στοιχεία.
Προσωπικά μού είναι πολύ ευχάριστo που μέσω του blog γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και έμαθα σπουδαία πράγματα.
Καλό βράδυ σε όλη την παρέα.

bees-spell είπε...

Ναι κ. Φώτη.

'Ετσι είναι.
Και νομίζω ότι υποσυνείδητα το γνωρίζουμε όλοι.

Καλό βράδυ!!!

chaniabee είπε...

Εγώ νομίζω ότι τέτοιο παρεακι δεν νομίζω να ξανά υπάρξει!!! Μιλάμε στο τηλέφωνο ή συναντιόμαστε για πρώτη φορά και φερόμαστε λες και είμαστε κολλητοί από τα παιδικά μας χρόνια!!! Δεν το αλλάζω το παρεακι μας!!!!!

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Παντελή πάντα μαζί σου !!!!
Συμφωνώ απόλυτα.
Μπορεί να με δεις στον δρόμο και να μή με γνωρίζεις και εδώ μέσα μιλάμε σαν παλαιοί φαντάροι.