Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Οι ψηφοφόροι !!!!!!!!!!

Μέσα σε ένα εργοστάσιο που κάνουμε καποιες δουλειές υπάρχουν πολλοί Πακιστανοί εργάτες.
Πρίν αρκετές μέρες ,ο ένας από αυτούς κρατούσε διάφορα χαρτιά.
-Τί χαρτιά είναι αυτά ρε Μπιλάλ,τον ρώτησα.
Με κοίταξε αμήχανα,χαμογέλασε με ύφος που δήλωνε ότι δέν είχε καταλάβει τίποτα και αντί απάντησης μου έδωσε τον φάκελο ολόκληρο ,έχοντας αντιληφθεί ότι για αυτά τον ρωτάω, από το βλέμα μου.
Τα χαρτιά είταν ότι χρειάζεται για να ψηφήσει στις μεθαυριανές εκλογές,δικαίωμα  το οποίο δίνει το κράτος σε όσους αλλοδαπούς  έχουν κάρτα παραμονής στην Ελλάδα (μόνο για αυτές τις εκλογές).
Αφού  διάβασα περι τίνος πρόκειται άρχισα να τόν ψιλοδουλεύω ρωτώντας τον τί κόμμα είναι και ποιόν θα ψηφήσει !!!
Δέν βαριέσαι όμως.Λέξη δέν κατάλαβε.
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν τήν Κυριακή θα ρίξει ψήφο στην  κάλπη και με την ψήφο του θα έχει αλλοιώσει την βούληση των κατοίκων της περιοχής   χωρίς να ξέρει ούτε καν τί έκανε.!!
(Ως γνωστόν στην δική του Πατρίδα όποιος έχει μεγαλύτερο μαχαίρι αναλαμβάνει την διακυβέρνηση.Οι εκλογές δέν βρίσκονται στο λεξιλόγιό τους).
Εγώ λοιπόν ο "πονηρός" σκεφτηκα ότι είναι κολπο της κυβέρνησης.
Δίνοντάς τους αυτά τα χαρτιά ο Δήμαρχος ,εχει τρόπο να τους φοβίσει  λέγοντας ότι άν έλθουν οι άλλοι,οι κακοί ,δέν θα τους ανανεώσουν τις κάρτες παραμονής.
Καλά.
και η αντιπολίτευση τί κάνει ?.Δέν βλέπει το παιχνίδι που στήσανε ?
Το βλέπει ,να είστε σίγουροι ,αλλά έχει και εκείνη Δήμους που είναι δικοί τις , οπότε θα κάνει και αυτή το ίδιο.
Αμ δέ !!!
Το κόλπο είναι άλλο.
Βλέποντας ότι όπως τα κάνανε όλοι,πολύ λίγοι θα πάνε στην κάλπη και με τον φόβο ότι θα γίνουν ρεζίλι (πώς θα ισχυρίζονται ΜΑΣ ΨΉΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ  όταν όλοι μαζί έχουν μοιραστεί το 30 με 40 %) βάζουν αυτά τα δυστυχή παιδιά στο βρώμικο παιχνίδι τους εκβιάζοντάς τα ,για να μή φανεί η ξευτίλα τους.
Οσο σκέπτομαι ότι κάποιοι έχουν αφίσει τα κόκκαλά τους στα βουνά για αυτή την Πατρίδα με πιάνει τρέλλα βλέποντας πώς την κατάντησαν 300 ανίκανοι
Γι'αυτό την κυριακή πρέπει όλοι να εισπράξουν αυτό που τους ανήκει.
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.

1 σχόλιο:

evangelos naxios είπε...

για σου Φωτη,διαβασα την ωραια αναρτηση σου,αλλα ξερεις πρεπει να ειμαστε δικαιοι.......

εκει που γραφεις 300.....να το διορθωσεις αλλη φορα,το σωστο ειναι,οτι ο καθε αχριστος,ανικανος να κυβερνησει σωστα,αλλα ικανοτατος να αυξησει τα οικονομικα του για γενεες 14,ικανοτατος να καλιψει τον προηγουμενο κλεφτη,αχριστο,ανικανο μας εφτασε εδω που ειμαστε και ο Θεος να μας λυπηθει μην μας τιναξουν τα μυαλα στον αερα......